Tragedija: U koloni prema Jablanici preminuo muškarac | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Tragedija: U koloni prema Jablanici preminuo muškarac

Izvor: crna-hronika.info | Datum:22.01.2019.

Hitna pomoć Doma zdravlja iz Jablanice večeras je u poslijepodnevnim satima obaviještena da je osobi u jednom od automobila u kilometarskoj koloni pozlilo u Jablanici, a kako je potvrđeno, muškarac je nakon toga i preminuo.

Odmah po pozivu službenici hitne pomoći iz Jablanice su izašli na lice mjesta i muškarcu ukazali hitnu medicinsku pomoć te prevezli ga u Dom zdravlja, piše Avaz.

– Riječ je o muškoj osobi inicijala D.K. (1946.) iz Banjaluke, koji je primljen u hitnu pomoć u Jablanici bez svjesti i bez znakova života, konstatirali smo da je smrt nastupila momentalno – kazala je za “Avaz” dežurna doktorica u Domu zdravlja Jablanica dr. Škobalj Zijada.

Po riječima doktorice Škobalj nesretni muškarac je bio srčani bolesnik, te je iz Banjaluke sa svojim prijateljima krenuo u Nevesinje na dodatne zdravstvene preglede.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: