Lažirali saobraćajnu nezgodu pa naplatili štetu | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Lažirali saobraćajnu nezgodu pa naplatili štetu

Izvor: herceg tv | Datum:25.01.2019.

Trebinjska policija je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog sumnje da su lica inicijala LJ.T. (1966) i N.P. (1991) iz Trebinja počinila krivično djelo „Osiguranička prevara“, lažirajući saobraćajnu nezgodu, pri čemu su od osiguravajućeg društva naplatili štetu na vozilima u ukupnom iznosu od 23.155 KM.

Kako se navodi u saopštenju iz Policijske uprave Trebinje, 4.02. 2016. godine oko 20,20 časova, prijavljeno je da se u mjestu Gornje Čičevo u Trebinju, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali „Golf 6“ kojim je upravljalo lice inicijala LJ.T. i „Golf 7“ kojim je upravljalo lice inicijala N.P.

Nakon izvršenog uviđaja, učesnici saobraćajne nezgode su na osnovu polise osiguranja prijavili štetu osiguravajućem društvu i naplatili štetu nastalu na vozilima – lice inicijala LJ.T. u iznosu od 8.278,55 KM, a lice inicijala N.P. u iznosu od 14.877,40 KM.

Izvršenim saobraćajno-tehničkim i mašinskim vještačenjem, utvrđeno je da se saobraćajna nezgoda nije dogodila onako kako su naveli njeni učesnici, navodi se u saopštenju PU Trebinje.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: