Trebinjac prijetio smrću vlasniku veterinarske ambulante i tražio mu 500 evra | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Trebinjac prijetio smrću vlasniku veterinarske ambulante i tražio mu 500 evra

Izvor: srna | Datum:05.02.2019.

Lice G.B. (43) iz Trebinja uhapšeno je juče u ovom gradu zbog sumnje da je od vlasnika jedne veterinarske ambulante uz prijetnju zatražilo 500 evra.

Policiskoj stanici Trebinje juče je prijavljeno da je nepoznato lice oko 16,00 časova ušlo u veterinarsku ambulantu, zateklo vlasnika objekta i zatražilo mu 500 evra, uz prijetnju da će ga ubiti i demolirati mu ambulantu, te da mu traženi novac pripremi, a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu.

Operativnim radom na terenu, policijski službenici su isti dan identifikovali i lišili slobode lice inicijala G.B. iz Trebinja, zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo “Iznuda”, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta podnese izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju krivičnog djela.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: