Treći dan potrage za Ratkom Šipovcem | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Treći dan potrage za Ratkom Šipovcem

Izvor: SRNA | Foto: SRNA | Datum:21.08.2015.
Potraga za 41- godišnjim Ratkom Šipovcem iz nevesinjskog sela Zaloma nastavljena je i jutros, treći dan, a pretražuje se širi rejon oko mjesta nestanka.

Nevesinje - Ratko Šipovac, lice sa posebnim potrebama, posljednji put je viđen kod porodične kuće 18. avgusta oko 19.00 časova od kada mu se gubi svaki trag.

U potragu su se uključili policija, mještani, pripadnici Civilne zaštite, vatrogasci, članovi Lovačkog uduženja "Srndać", Planinarskog društva "Zimomor", članovi drugih udruženja, te Gorske službe spasavanja Mostar, kao i psi tragači obučeni za potragu za nestalim licima.

Opštinski štab civilne zaštite pozvao je udruženja, omladinske organizacije i sve voljne građane da se priključe u potrazi za nestalim mještaninom Zaloma.

Šipovac je visok oko 180 centimetara, težak oko 75 kilograma, ima crnu kosu i zelene oči. Na sebi je imao crnu majicu i crne pantalone.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: