PU Trebinje: Pretresom pronađeno oružje | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

PU Trebinje: Pretresom pronađeno oružje

Izvor: herceg tv | Datum:22.02.2019.

Iz Policijske uprave Trebinje saopšteno je da su policijski službenici policijske stanice Trebinje juče  lišili slobode lice inicijala S.K. (1989) iz Trebinja, zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“ i „Proganjanje“.

"Policijskoj stanici Trebinje, 21.02.2019. godine, prijavljeno je da lice inicijala S.K. već duži vremenski period proganja i upućuje riječi prijetnje prema druga dva lica. Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su isti dan lišili slobode lice inicijala S.K., te na dvije lokacije izvršili pretres kuće i pomoćnih objekata koje isti koristi, u Trebinju i Berkovićima. Tom prilikom su u staroj porodičnoj kući u Berkovićima pronašli i oduzeli šest pušaka i manju količinu municije", navodi se u saopštenju.

Lice S.K. je, kako je saopšteno,  uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje sigurnosti“ i „Proganjanje“, predato Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju na dalje postupanje, dok policijski službenici Policijske stanice Berkovići nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnog djela „nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: