Sarajlija varao po Bileći | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Sarajlija varao po Bileći

Izvor: HERCEG TV | Datum:28.03.2019.

Trebinjska policija je Oružnom javnom Tužilaštvu u Trebinju dostavila  izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog sumnje da je A.H. (25) počinilo krivična djela „Poslovna prevara“ i „Izdavanje čeka  i sredstava bezgotovinskog plaćanja bez pokrića“.

On se sumnjiči da je kao odgovorno lice u jednom privrednom subjektu,  7. juna 2016. godine, potpisao ugovor o ekskluzivnoj distribuciji sa druga dva privredna subjekta i sa njima dogovorilo kupovinu konditorskih proizvoda i kafe, saopšteno je iz PU Trebinje.

Lice inicijala A.H. je robu preuzimalo na osnovu narudžbenica, faktura, te otpremnica robe, čije je plaćanje obezbjedilo mjenicama koje nisu imale pokriće za novčani iznos naveden na njima, čime je pribavilo imovinsku korist u iznosu od oko 43, 5 hiljada  KM.

Prema nezvaničnim saznanjima Adnan Hocić iz preduzeća „ADIO-AUTOMERC“ iz Sarajeva prevario je preduzeća „CRNAGORACOOP NB“ iz Bileće i Danilovgrada.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: