Pronađena droga kod lica u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Pronađena droga kod lica u Trebinju

Izvor: hERCEG TV | Datum:08.04.2019.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 06. i 07. aprila 2019. godine u ul. Stari Grad, Trebinje izvršili pretres lica inicijala G.H. (1982), kao i pretres kuće i prostorija koje isti koristi, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 8 grama zeljaste biljne materije koja svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu.

Naime, policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 06. aprila 2019. godine pretresom lica inicijala G.H. pronašli i oduzeli oko 6 grama zeljaste biljne materije koja svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu.

O događaju obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, koji je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela, nakon čega je 07. aprila 2019. godine, izvršen pretres kuće i pomoćnih prostorija, koje isti koristi, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 2 g zeljaste biljne materije koja svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, kao i više predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Protiv navedenih lica Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biće dostvaljeni izvještaji o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: