Ukraden automobil 'Džeta' | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Ukraden automobil 'Džeta'

Izvor: HERCEG TV | Datum:19.04.2019.

Na području Policijske uprave Trebinje, 18.04.2019. godine, evidentirana su dva krivična djela i jedno narušavanje javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.

Policijskoj stanici Bileća prijavljeno je da je jedno ili više nepoznatih lica otuđilo putnički automobil marke „Džeta“. U toku je rasvjetljavanje krivičnog djela „Krađa“.

Policiskoj stanici Trebinje, prijavljeno je da je lice inicijala M.M. (1984) fizički napalo drugo lice. U toku je dokumentovanje krivičnog djela „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su pretresom lica inicijala M.B. (1998) pronašli i oduzeli 0,6 gr. zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Licu uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

Policijska stnica za bezbjednost saobraćaja Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog sumnje da je lice inicijala V.V. (1949) počinilo krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: