Pronađena veća količina stabljika indijske konoplje | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Pronađena veća količina stabljika indijske konoplje

Izvor: Herceg TV | Foto: CJB Trebinje | Datum:15.09.2015.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje su juče, 14. septembra, u mjestu Desin Selo, grad Trebinje, pretragom, na nepristupačnom terenu, pronašli 70 obranih stabljika indijske konoplje.


Operativno taktičkim mjerama i radnjama, sinoć oko 20,00 časova, lišeno je slobode lice inicijala B.M., iz Trebinja. Pored lica inicijala B.M. identifikovana su još dva lica koja se mogu dovesti u vezu sa pronađenim stabljikama.

U toku je dokumentovanje krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Osim ove aktivnosti, u vezi sa dokumentovanjem krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, policijski službenici Policijske stanice Nevesinje su, nakon identifikovanja, juče, lišili slobode lice inicijala M.A., iz Mostara, za koje postoje osnovi sumnje da je zasadio 157 stabljika indijske konoplje koje su, 17. jula, pronađene na lokalitetu Crgovo, opština Nevesinje. M.A. će danas, uz izjveštaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ biti predat Okružnom tužilaštvu Trebinje.

Planskim i kontinuiranim aktivnostima policijskih službenika na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnih djela i prekršaja iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, tokom ove godine, dokumentovano je sedam izvještaja o počinjenom krivičnom djelu protiv 19 lica i 44 prekršaja iz ove oblasti.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: