Vozaču pasata u Gacku oduzeto 10 kg marihuane - uspio da pobjegne policiji | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Vozaču pasata u Gacku oduzeto 10 kg marihuane - uspio da pobjegne policiji

Izvor: HERCEGOVINA PRESS | Datum:09.06.2019.

Kontrolom Passata crnogorskih registarskih tablica sinoć je na području Gacka spriječeno krijumčarenje 10 kilograma marihuane, a vozač je prilikom kontrole pobjegao u pravcu Crne Gore nepristupačnim krševitim terenom.


Krijumčara su kontrolisali Policijski službenici Jedinice granične policije (JGP) Trebinje s pripadnicima Policijske uprave Trebinje Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) koji su angažovani u podršci u nadzoru graničnog pojasa, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Pregledom Passata službenici su otkrili 12 paketa opojne droge ispod sjedišta.

Pripadnici JGP Trebinje TužilaštvuBiH podnijeće Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu “neovlašteni promet opojnim drogama“ protiv tridesetčetvorogodišnjeg A.A., državljanina Crne Gore.

Opojna droga, vozilo, dva mobilna telefona i drugi predmeti, navode, biće predati Sudu BiH. Aktivnost na sporednom putu iz Ravnog prema Gacku tokom koje je spriječeno krijumčarenje narkotika rezultat je zajedničkog rada službenika GPBiH i MUP-a RS-a.

Granična policija BiH na istoku i sjeveroistoku BiH ima podršku 124 službenika iz Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, Državne agencije za istrage i zaštitu i MUP-a RS-a koji su u koordinaciji pripadnika GPBiH angažirani u nadzoru graničnog pojasa u cilju sprečavanja ilegalnih migracija, saopšteno je iz GP BiH.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: