Pronađeno 60 stabljika marihuane - uhapšeni stric i bratić | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Pronađeno 60 stabljika marihuane - uhapšeni stric i bratić

Izvor: HERCEG TV | Datum:19.07.2019.

Lica inicijala N.M. i N.J. su lišena slobode prilikom akcije policijskih službenika Policijske uprave Trebinje na području ovoga grada. Policijski službenici PU Trebinje su izvršili blokadu užeg područja Marić Međine bb Trebinje te izvršili pretres porodične kuće navedenih lica koja se dovode u vezu sa nedozvoljenom proizvodnjom i prometom opojnih droga i nedozvoljnim prometom oružja i municije.

Navedenim pretresom pronađeno je više automatskih i poluautomatskih pušaka, kao i ručnih raketnih bacača marke zolja kao i municije.

U neposrednoj blizini navedenog objekta pronađena je zasađena plantaža marihuane, oko 60 stabljika čija visina doseže i preko 2,10m.

Policijski službenici PU Trebinje su izvršili uviđaj na licu mjesta, obavijestili Okružno javno tužilaštvo i pod nadzorom istog nastavljaju rad na dokumentovanju navedenih krivičnih djela.

Nezvanično, riječ je o stricu i bratiću, Miladinu (1967) i Janku Nikoliću (1993).





Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: