Zatečeni u ukradenom „mercedesu“ | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Zatečeni u ukradenom „mercedesu“

Izvor: Radio Trebinje | Datum:24.07.2019.

Policija je sinoć brzom intervencijom locirala i zaustavila „mercedes“ čija je krađa sat ranije prijavljena, a osobe koje su njim upravljale privela na dalju kriminalističku obradu.

Iz policije je saopšteno da je Policijskoj stanici Trebinje juče oko 20:40 časova prijavljena krađa putničkog automobila „mercedes GLE 350 D“ sa parkinga u ulici Vuka Karadžića u Trebinju.

Po zaprimljenoj prijavi, policija  je blokirala sve putne pravce u regiji, a vozilo je locirano i zaustavljeno u ulici Tvrdoški put u opštini Ljubinje.

„Lica inicijala D.D. i M.D., koja su se nalazila u vozilu, privedena su u prostorije ove Uprave na dalju kriminalističku obradu. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama na dalju tužilačku odluku“, saopšteno je iz policije.



Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: