Trebinjcu provalio u kuću pa ga fizički napao | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Trebinjcu provalio u kuću pa ga fizički napao

Izvor: Hercegovina press | Datum:05.08.2019.

Na području Policijske uprave Trebinje, 4.7.2019. godine evidentirana su četiri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.


Policijskoj stanici Nevesinje prijavljeno je da je jedno ili više nepoznatih lica 3.7.2019. godine, uz upotrebu podesnog alata i fizičke snage, provalilo prozor jedne porodične kuće i otuđilo veću količinu novca. U toku je rasvjetljavanje krivičnog djela „Teška krađa“.

Policiskoj stanici Trebinje, prijavljeno je da je lice inicijala A.B. provalilo vrata porodične kuće, te fizički napalo jedno lice.

U toku je dokumentovanje krivičnog djela „Narušavanje nepovredivosti stana“, „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ i „Tjelesna povreda“.

Policijski službenici Policijske stanice Bileća su kod lica inicijala B.Đ. pronašli i oduzeli dva celofanska zamotuljka sa zelenom biljnom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

U toku je dokumentovanje prekršaja u skladu sa Zakonom o proizvodnji i prometu opojnih droga, nakon čega slijedi podnešenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka.



Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: