Tokom racije - Policija pronašla drogu i oružje | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Tokom racije - Policija pronašla drogu i oružje

Izvor: HERCEG TV | Datum:09.11.2019.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, provodeći pojačane aktivnosti u cilju sprječavanja maloljetničke delikvencije, kao i održavanja povoljnog stanja bezbjednosti, su 08.11.2019. godine u jednom ugostiteljskom objektu u Trebinje, izvršili Operativno taktičku mjeru i radnju – raciju, kojm  prilikom je pronađen i oduzet zamotuljak u kojem se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, dvije željezne cijevi i nož, te sankcionisano više prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru.

Naime, policijski službenici su u pomenutom ugostiteljkom objektu, kod lica inicijala D.B. pronašli i oduzeli hladno oružje nož. Protiv lica D.B. slijedi podnošenje Zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, na osnovu Zakona o oružju i municiji. Kod lica inicijala S.L. policijski službenici su pronašli zamotuljak u kojem se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain. Protiv lica S.L. slijedi podnošenje Zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka po Zakonu o proizvodnji i prometu opojnih droga. Željezne cijevi su izuzete radnjom uviđaja.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, preduzeli su i niz drugih mjera i radnji u kojima su sankcionisana lica zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru. Sankcionisana su dva prekršaja zbog posluživanja alkohola maloljetnim licima i četiri prekršaja zbog ometanja policijksih službenika u vršenju službene radnje. 



Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: