U centru Mostara muškarac brutalno pretukao ženu | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

U centru Mostara muškarac brutalno pretukao ženu

Izvor: Top portal | Datum:01.02.2020.

Tokom petka je Policijskoj stanici Mostar prijavljeno krivično djelo ‘Nanošenje teških tjelesnih povreda’, a koje se, prema informacijama iz MUP-a HNK, dogodilo u Mostaru.

Prijavljeno je da je muška osoba L.Đ. (1972.) upotrijebila fizičku snagu, te da udara žensku osobu u Ulici kneza Domagoja u Mostaru. Na mjesto događaja izašla je patrola policije, te je navedeni muškarac lišen slobode, dok je ženska osoba primjećena kako leži na zemlji u besvjesnom stanju i vidno krvari.

L.Đ. je u trenutku lišenja slobode bio u vidno alkoholisanom stanju, navedeno je iz MUP-a HNK. Pozvana je hitna pomoć, čiji su radnici žensku osobu odvezli u Centar urgentne medicine (CUM) Kliničke bolnice Mostar, gdje joj je ukazana pomoć, te je dežurni doktor kod iste konstatovao teške povrede.

Utvrđeno je da se radi o S.H. (1970.) koja je nakon ukazane pomoći samovoljno napustila medicinsku ustanovu, saopšteno je iz MUP-a HNK. Osim ovoga, službenici MUP-a su u proteklih 24 sata zabilježili jedno krivično djelo ‘Nasilje u porodici ‘, a zabilježena su i četiri narušavanja javnog reda i mira.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: