U Zakmuru presječen šverc cigareta, zaplijenjeno 35.290 paklica | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

U Zakmuru presječen šverc cigareta, zaplijenjeno 35.290 paklica

Izvor: Radio Foča | Foto: Radio Foča | Datum:06.02.2020.

Muškarac sa inicijalima R.N. iz Foče, u čijem vozilu je pronađeno 35.290 paklica cigareta bez akcizne markice, lišen je slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene trgovine, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Cigarete su pronađene i oduzete u akciji „Nikotin“, koju su juče izveli pripadnici Policijske uprave Foča u saradnji sa Upravom kriminalističke policije.

U saopštenju se navodi da je policija u rejonu fočanskog sela Zakmur, na lokalitetu Trbušče, pronašla napupšteno kombi vozilo „folksvagen T6“, koje koristi R.N, a pregledom je utvrđeno da se u njemu nalazi veća količina cigareta.

Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje i lice R.N. je uhapšeno, a  istog dana po naredbi sudije za prethodni postupak izvršen je pretres vozila pri čemu je pronađeno 35.290 paklica različitih vrsta bez akcizne markice.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: