Pokušaj krađe u jednom trgovačkom objektu u Gacku | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Pokušaj krađe u jednom trgovačkom objektu u Gacku

Izvor: Policijska uprava Trebinje | Datum:25.02.2020.

Na području Policijske uprave Trebinje, 24.02.2020. godine evidentirana su dva krivična djela. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.

Policijskoj stanici Gacko prijavljen je pokušaj krađe u jednom trgovačkom objektu. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa u pokušaju“.

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je jedno ili više NN lica polomilo staklo na ulaznim vratima na jednom stambenom objektu čime je počinjeno krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“. Operativnim radom na terenu došlo se do saznanja da je izvršilac lice inicijala N.B. Nakon kompletiranja predmeta protiv navedenog lica će Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.B. počinilo krivično djelo „Krađa“.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: