Rasvjetljena 'Krađa' kojom je pričinjena materijalna šteta oko 10.000KM | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Rasvjetljena 'Krađa' kojom je pričinjena materijalna šteta oko 10.000KM

Izvor: Policijska uprava Trebinje | Foto: Policijska uprava Trebinje | Datum:06.03.2020.

Policijska stanica Trebinje je rasvijetlila „Krađu“ kojom je pričinjena materijalna šteta od oko 10.000KM i „Tešku krađu“ kojom je pričinjena materijalna šteta od oko 450KM.

Naime, Policijskoj stanici Trebinje 27. februara 2020. godine prijavljeno je,  da su u mjestu Dolovi, grad Trebinje otuđena dva benzinska motora čiju je vrijednost prijavilac procijenio na oko 10.000KM.

Takođe, je prijavljeno da je u vremenskom periodu od 19. do 22. februara 2020. godine otuđen agregat čime je vlasniku pričinjena materijalna šteta od oko 450KM

Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da je oba krivična djela počinilo lice inicijala M.G. iz Trebinja. Nakon preduzimanja  svih ostalih mjera i radnji s ciljem dokumentovanja ovih krivičnih djela, Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biće dostavljeni izvještaji o počinjenom krivičnom djelu.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: