Odgođen glavni pretres u postupku protiv Nemanje Ilića za ubistvo Marka Bajovića | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Odgođen glavni pretres u postupku protiv Nemanje Ilića za ubistvo Marka Bajovića

Izvor: Srna | Datum:21.12.2015.

Vijeće Okružnog suda u Trebinju danas je odgodilo glavni pretres po optužnici Okružnog tužilaštva protiv Nemanje Ilića /32/ iz Bileće, osumnjičenog za ubistvo sugrađanina Marka Bajovića /25/ i teško ranjavanje njegovog brata Miloša /31/.

Odgođen glavni pretres u postupku protiv Nemanje Ilića za ubistvo Marka BajovićaAdvokat Mira Vučinić rekla je da je odbrana zatražila odgađanje glavnog pretresa jer su tek 18. decembra dostavljeni medicinsko-balistički i drugi nalazi, te s obzirom na složenost i ozbiljnost slučaja nije imala dovoljno vremena za pripremu.

Na današnjem pretresu, koji je vodio predsjednik Vijeća Haris Hakalović, saslušana je samo majka ubijenog Marka Bajovića, Ruža Bajović, koja nije direktni svjedok događaja.

Ruža je tokom saslušanja nekoliko puta pitala osumnjičenog zbog čega je ubio Marka kada ga nije ni poznavao, te istakla da je, kao udovica poginulog borca od 1992. godine i samohrana majka, nastojala da dvojicu sinova i kćerku izvede na pravi put.

Na sljedećem pretresu, koji je zakazan za 28. decembar, biće saslušan Miloš Bajović.

Osumnjičeni Nemanja Ilić prošlog mjeseca je izjavio da nije kriv za ubistvo i ranjavanje koje se desilo 14. jula u Bileći. Ilić se nalazi u pritvoru u Okružnom zatvoru u Trebinju.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: