Nelegalna sječa stabala u Gacku i Ljubinju | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Nelegalna sječa stabala u Gacku i Ljubinju

Izvor: PU TREBINJE | Datum:07.04.2020.

Na području Policijske uprave Trebinje, 06.04.2020. godine evidentirana su tri krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

Policijskoj stanici Gacko prijavljeno je da je jedno ili više nepoznatih lica izvršilo nelegalnu sječu stabla u rejonu planine Bjelašnice, ukupne količine oko 40 kubnih metara drveta. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“. 

Policijskoj stanici Ljubinje prijavljeno je da je lice inicijala V.Č. posjeklo oko 40 kubnih metara drveta u dolinama prijavioca bez njegovog znanja. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Krađa“. 

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da se lice inicijala D.K. agresivno ponaša pri čemu je nanio štetu na jednoj porodičnoj kući. U toku je rad na dokuemntovanju krivičnog djela „Oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari“. 


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: