PS Trebinje kaznila 20 lica zbog nepoštovanja zabrane okupljanja u grupama više od tri osobe na javnom mjestu | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

PS Trebinje kaznila 20 lica zbog nepoštovanja zabrane okupljanja u grupama više od tri osobe na javnom mjestu

Izvor: PU TREBINJE | Datum:14.04.2020.

Policijski službenici Policijske stanice Trebinje su juče, 13. aprila 2020. godine, oko 19 časova kaznili 20 lica zbog nepoštovanja zabrane okupljanja u grupama više od tri osobe na javnom mjestu. 

Naime, policijski službenici su u Goričkoj ulici, na školskom igralištu zatekli 13 punoljetnih i sedam maloljetnih lica koji su kažnjeni zbog počinjenog prekršaja „Ograničenje kretanja na određenom prostoru“ iz Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

Policijska uprava Trebinje apeluje na sva lica da poštuju Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona (COVID-19) u Republici Srpskoj, a kojim se propisuju vanredne mjere u cilju prevencije širenja virusa korona „SARS-CoV-2“ „COVID - 19“ bolesti na teritoriji Republike Srpske. 


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: