Dodik: Smrću doktora Lazića izgubili smo velikog stručnjaka, čovjeka i patriotu | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Dodik: Smrću doktora Lazića izgubili smo velikog stručnjaka, čovjeka i patriotu

Izvor: SRNA | Datum:14.04.2020.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici Miodraga Lazića, naglasivši da je srpski narod izgubio velikog čovjeka i doktora koji je cijeli radni vijek posvetio pacijentima, kolegama i prijateljima.

"Veoma me potresla vijest o smrti našeg heroja u bijelom mantilu, požrtvovanog ljekara i hirura. Mi u Republici Srpskoj nikada nećemo i ne smijemo zaboraviti doktora Lazića, kao ni činjenicu sa kojom doktorskom vještinom, znanjem, hrabrošću i humanošću je spašavao brojne živote srpskih boraca u najtežim trenucima odbrambeno-otadžbinskog rata", istakao je Dodik.

On je naglasio da je doktor Lazić bio veliki patriota koji je dao značajan doprinos u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

"Smrt doktora Lazića je najveći gubitak za njegovu porodicu, ali je veliki gubitak i za srpski narod, njegove kolege, prijatelje i zdravstvo uopšte jer smo svi ostali bez uglednog ljekar i velikog borca. Nažalost, bitku sa korona virusom, pošasti koja hara u cijelom svijetu, naš legendarni doktor Lazić je izgubio", naveo je Dodik u telegramu saučešća.

Iskreno saosjećajući u bolu koji je zadesi porodicu Lazić, Dodik je uputio izraze najdubljeg saučešća.

Čuveni srpski hirurg Miodrag Lazić, koji je tokom ratova devedesetih spasavao živote u Republici Srpskoj Krajini i Republici Srpskoj, preminuo je jutros od posljedica virusa korona.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: