U Ljubinju oduzeto 1050 paklica cigareta | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

U Ljubinju oduzeto 1050 paklica cigareta

Izvor: PU TREBINJE | Datum:16.04.2020.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su juče, 15. aprila 2020. godine, oko 19,35 časova na regionalnom putu Ljubinje – Bileća, zaustavili i kontrolisali putnički automobil marke „Ford“, u kome je pronađeno 1050 paklica cigareta raznih vrsta. 

Policijski službenici su na osnovu prethodno napravljenih planova za suzbijanje trgovine akcizom i raspoloživih operativnih saznanja na regionalnom putu Ljubinje – Bileća, u mjestu Radimlja, zaustavili i kontrolisali navedeni putnički automobil kojim je u trenutku kontrole upravljalo lice inicijala V.P. iz Ljubinja. 

Izvršenim pretresom u automobilu je pronađeno 1050 paklica cigareta različitih vrsta. Nakon dokumentovanja krivičnog djela „Nedozvoljena trgovina“ protiv lica inicijala V.P. će biti podnešen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju. 

U toku 2020. godine policijski službenici Policijske uprave Trebinje su evidentirali četiri krivična djela „Nedozvoljena trgovina“. Ukupno je oduzeto 12200 paklica cigareta raznih vrsta i 95 pakovanja rezanog duvana. 


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: