PU Trebinje: U protekla 24 časa evidentirano je 18 prekršaja 'Ograničenje kretanja na određenom prostoru' | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

PU Trebinje: U protekla 24 časa evidentirano je 18 prekršaja 'Ograničenje kretanja na određenom prostoru'

Izvor: PU TREBINJE | Datum:18.04.2020.

Policijska uprava Trebinje je u protekla 24 časa evidentirala 18 prekršaja „Ograničenje kretanja na određenom prostoru“ po Zakonu o javnom redu i miru Republike Srpske. Evidentirano je 11 prekršaja u Gacku, po tri u Trebinju i Nevesinju i jedan prekršaj u Bileći.

 

S obzirom na to, da od danas, 18. aprila, od 15,00 časova pa do 05,00 u ponedjeljak, 20. aprila 2020. godine je na snazi policijski čas, apelujemo na građane da ga poštuju. Kazna koja se izriče za nepoštovanje policijskog časa iznosi 500KM. 

Policijska uprava Trebinje apeluje na sva lica da poštuju Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona (COVID-19) u Republici Srpskoj, a kojim se propisuju vanredne mjere u cilju prevencije širenja virusa korona „SARS-CoV-2“ „COVID - 19“ bolesti na teritoriji Republike Srpske. 


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: