Kod Bilećanina pronađena marihuana | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Kod Bilećanina pronađena marihuana

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:18.05.2020.

Policija u Bileći pronašla je 23,6 grama marihuane tokom kontrole automobila "ford fokus" kojim je upravljalo lice sa područja te opštine čiji su inicijali N.V.

Iz Policijske uprave Trebinje saopšteno je da je droga pronađena sinoć u 21.00 čas.

U saopštenju se navodi da su pripadnici te uprave kriminalistički obradili lice kod kojeg je pronađena marihuana i pretresli automobil.

O događaju je obaviješteno Okružno tužilaštvo u Trebinju, koje je naložilo da protiv lica N.V. bude dokumentovano krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge.

U saopštenju se ističe da je ovo još jedna u nizu od aktivnosti kojima policijski službenici nastoje da se bore protiv prodavaca droge na ulicama istočne Hercegovine.

Količine koje su u ovim aktivnostima zaplijenjene nisu velike, ali utiču na smanjenje droge na ulicama, dodaje se u saopštenju.

Policijska uprava Trebinje je za četiri mjeseca 2020. godine evidentirala 36 slučajeva zloupotrebe droge, među kojima četiri krivična djela i 32 prekršaja.

Oduzeto je 70 grama kokaina, 80,4 grama marihuane i osam komada tableta ekstazija.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: