Bojan Vujović svjedočio u Trebinju na suđenju Nemanji Iliću | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Bojan Vujović svjedočio u Trebinju na suđenju Nemanji Iliću

Izvor: Nezavisne novine | Datum:18.01.2016.

Saslušanjem Bojana Vujovića o okolnostima ubistva Marka Bajovića (29) i ranjavanja njegovog brata Miloša (31) pred bilećkim kafićem "Okretaljka" u julu prošle godine, za koje je optužen njihov sugrađanin Nemanja Ilić (32), nastavljen je glavni pretres u trebinjskom Okružnom sudu.

Bojan Vujović svjedočio u Trebinju na suđenju Nemanji IlićuVujović je kobne noći sve vrijeme bio sa pokojnim Markom Bajovićem.

On je, kao i njegovi prethodnici, svjedočio o tome da se u "Okretaljci" nalazio i Ilić sa jednim prijateljem, da je bilo rasprave u vezi sa plaćanjem poreza, ali beznačajne, i da po polasku ništa nije slutilo na sukob. U trenutku nesreće je, kaže, bio na mjestu suvozača s pokojnim Markom.

"Imao sam osjećaj da puca i na mene pa sam počeo da bježim, a iza mene je iz drugih kola bježao Branislav Bajović, a kojim je bio Miloš u automobilu i koji mi je rekao da zovem policiju i hitnu jer mu je mobilni ostao u autu", svjedočio je Vujović.

Branilac optuženog Ilića advokat Mira Vučinić Sudskom vijeću je ukazala na nesuglasice između njegovih ranijih iskaza, na šta je Vujović odgovorio da je to bilo ljetos i da je tada bio pod stresom.

Policajac Milorad Salatić, koji je nakon dojave o pucnjavi došao na lice mjesta, svjedočio je da je zatekao dva paralelna vozila okrenuta u jednom pravcu i treće nasuprot njih, dok je Ilić s pištoljem u rukama stajao uz desnu ivicu puta i govorio:

"Napali su me, napali su me, branio sam se", i predao se bez opiranja. On nije mogao potvrditi da li je Ilić zadobio udarce prije pucnjave ili poslije.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: