Pronađena oprema za laboratoriju za uzgoj marihuane (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Pronađena oprema za laboratoriju za uzgoj marihuane (FOTO)

Izvor: RTRS | Datum:07.07.2020.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije PU Doboj, zajedno sa službenicima policijskih stanica Doboj 2 i Petrovo, juče su, na osnovu naredbe dobojskog Osnovnog suda, na području ovog grada i opštine Petrovo, izvršili pretres kuće, pomoćnih objekata i putničkog automobila koje koristi lice inicijala S.S.
 
Pronađena je i oduzeta oprema za instalaciju laboratorije za uzgoj indijske konoplje, mobilni telefoni, zelena biljna materija koja izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne težine 22,76 grama, bijela praškasta materija koja izgledom asocira na opojnu drogu spid, ukupne težine 0,488 grama, osam komada sjemenki koje asociraju na sjemenke indijske konoplje i drugi predmeti, saopšteno je iz dobosjke Policijske uprave.


Lice S.S. je lišeno slobode i biće predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: