U Foči spriječeno krijumčarenje cigareta od 110.000 KM | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

U Foči spriječeno krijumčarenje cigareta od 110.000 KM

Izvor: SRNA | Datum:22.07.2020.

Pripadnici Granične policije BiH na području Foče spriječili su krijumčarenje 21.750 kutija različitih vrsta cigareta bez akciznih markica, čija se tržišna vrijednost procjenjuje na najmanje 110.000 KM.


Cigarete su otkrivene juče prilikom granične kontrole kombija oznaka iz BiH, a u vezu se dovode lica čiji su inicijali V.M. i V.K, državljani BiH koji su krijumčarili cigarete iz Crne Gore, saopšteno je iz Granične policije.

U akciji sprečavanja krijumčarenja učestvovali su policijski službenici Centralne istražne kancelarije Granične policije, zajedno sa policijskim službenicima Jedinice za podršku i kontrolu Terenske kancelarije Istok Višegrad, Jedinice granične policije Hum i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

"Navedene aktivnosti, uprkos svim problemima sa migrantskom krizom, predstavljaju opredjeljenost Granična policije BiH u borbi protiv svih oblika prekograničnog kriminaliteta, a posebno onih kojima se nanosi šteta budžetu institucija BiH, što potvrđuju činjenica da je u julu ukupno zaplijenjeno 42.990 kutija cigareta, tržišne vrijednosti 214.950 KM", izjavio je direktor ove policijske agencije Zoran Galić.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: