Na prelazu Zupci spriječeno krijumčarenje cigareta | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Na prelazu Zupci spriječeno krijumčarenje cigareta

Izvor: srna | Datum:24.08.2020.

Pripadnici Jedinice granične policije Trebinje spriječili su na graničnom prelazu Zupci krijumčarenje 3.450 kutija različitih vrsta cigareta bez akciznih markica, tržišne vrijednosti 17.000 KM i tom prilikom uhapsili dva vozača autobusa čiji su inicijali Ž.K. /44/ i M.Đ. /52/, koji su državljani BiH.
 

Krijumčarenje cigareta je spriječeno juče, prilikom detaljne kontrole autobusa registarskih oznaka BiH, koji saobraća na relaciji Budva-Banjaluka.

Uz pomoć specijalističke opreme, cigarete su uočene u ventilacionim otvorima, kao i u bunkerima za prtljag, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Hapšenje i sprečavanje krijumčarenje cigareta sprovedeno je u okviru operativne akcije "Bastion", u saradnji sa službenicima Uprave za indirektno oporezivanje BiH.

O događaju je obaviješten i sudija za prethodni postupak Suda BiH, prema čijoj je naredbi izvršen pretres autobusa u kojem su se nalazile cigarete.

Cigarete su privremeno oduzete, a protiv uhapšenih biće dostavljen izvještaj o krivičnom djelu.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: