PU Foča: Podnesen izvještaj zbog nanošenja tjelesnih povreda | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

PU Foča: Podnesen izvještaj zbog nanošenja tjelesnih povreda

Izvor: Radio Foča | Foto: Radio Foča | Datum:26.08.2020.

Protiv Fočanke, čiji su inicijali Đ.I., policija će podnijeti izvještaj zbog osnova sumnje da je počinila krivično djelo nanošenje tjelesnih povreda, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

U saopštenju se navodi da je Policijskoj stanici  Foča, juče, oko 19.45 časova, prijavljeno da je licu inicijala M.M. iz Pala njena  drugarica Đ.I. iz Foče,  nanijela tjelesne povrede po tijelu i glavi,  sa kojom je pokušala da riješi od ranije nastale probleme i nesporazume.

-M.M. je pozvala Đ.I. u njen stan u Ulici kralja Petra u Foči da pokušaju riješiti njihov nesporazum, ali je Đ.I. uz pomoć podesnog alata odrezala M.M. veći pramen kose, a potom joj i nanijela povrede u vidu ogrebotina i rasjekotina na glavi i tijelu-navodi se u saopštenju.

Policijski službenici su povrijeđenu M.M. odvezli u Univerzitetsku bolnicu Foča gdje joj je  ukazana adekvatna ljekarska pomoć.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: