CJB TREBINJE: Tužilaštvu dostavljena četiri izvještaja o počinjenim krivičnim djelima | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

CJB TREBINJE: Tužilaštvu dostavljena četiri izvještaja o počinjenim krivičnim djelima

Datum:10.03.2016.

Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, 09.03.2016. godine, evidentirano je jedno krivično djelo i tri saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentirnaih narušavanja javnog reda i mira.


Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje rade na dokumentovanju krivičnog djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

Policijski službenici Policijske stanice Bileća su juče, 09. marta 2016. godine Okružnom tužilaštvu u Trebinju dostavili izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.B. počinilo krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekspolozivnih materija“.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje su Okružnom tužilaštvu u Trebinju dostavili izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala R.G. počinilo krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje su Tužilaštvu Bosne i Hercegovine dostavili izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala V.P. počinilo krivično djelo „Krivotvorenje novca“.

Policijski službenici Policijske stanice Gacko dostavili su Okružnom tužilaštvu u Trebinju izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala V.G. počinilo krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene radnje“ i da je lice inicijala M.B. počinilo krivično djelo „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: