U Bileći, u porodičnoj kući oduzeto 59.150 paklica cigareta | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

U Bileći, u porodičnoj kući oduzeto 59.150 paklica cigareta

Izvor: PU TREBINJE | Datum:06.01.2021.

Policijski službenici Policijske stanice Bileća su, 5. januara 2021. godine, oko 17,30 časova izvršili pretres kuće i pomoćnih prostorija koje su u vlasništvu lica inicijala Đ.J. iz Bileće kojom prilikom su pronašli i uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta oduzeli 59.150 paklica cigareta različitih marki. 

Takođe, su policijski službenici u mjestu Plužine, opština Bileća, kontrolisali putnički automobil marke „Citreon Jumper“, kojim je u trenutku kontrole upravljalo lice inicijala Š.J., a u kome je uočena veća količina akcizne robe, za koju vozač nije posjedovao dokumentaciju. Od lica inciijala Š.J. oduzeto je 4.920 paklica cigareta različitih marki.

O događaju je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela „Nedozvoljena trgovina“.

U 2020. godini Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su dokumentovali ukupno 15 krivičnih djela „Nedozvoljena trgovina“ u kojima su oduzeli 106.246 paklica cigareta različitih marki i 95 pakovanja rezanog duvana. 

Izjavu za medije daće portparol Policijske uprave Trebinje, Jovana Cvijetić, u 09,45 časova, ispred zgrade Policisjke uprave. 


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: