Gatačka policija otkrila krađu 2 500 litara dizel goriva | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Gatačka policija otkrila krađu 2 500 litara dizel goriva

Izvor: Herceg TV/CJB Trebinje | Datum:25.04.2016.

Policijski službenici Policijske stanice Gacko su za vikend rasvijetlili još jednu krađu tečnosti koja svojim karakteristikama asocira na dizel gorivo. U proteklih 10-tak dana to je treća rasvijetljena krađa tečnosti koja svojim karakteristikama asocira na dizel gorivo, a za koje postoje osnovi sumnje da su radnici RiTE Gacko učestvovali u izvršenju.

ILUSTRACIJA

Naime, u sva tri pojedinačna slučaja učestvovao je po jedan radnik RiTE Gacko. Policijska stanica Gacko će Okružnom tužilaštvu u Trebinju dostaviti izvještaje o počinjenom krivičnom djelu „Krađa“ zbog postojanja osnova sumnje da su lica inicijala V.M. i B.P. djelo počinili 08.04.2016.. godine; da je lice inicijala T.B. djelo počinio 19.04.2016. godine i da su lica inicijala M.Z. i S.P. djelo počinili 23.04.2016. godine, kao i zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala N.M. počinilo krivično djelo „Prikrivanje“.

Policijski službenici PS Gacko su u pretresima koji su izvršeni u toku rasvijetljavanja ovih krivičnih djela uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta oduzeli više od 2.500,00 litara tečnosti koja svojim karakteristikama asocira na dizel gorivo.

CJB Trebinje


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: