Detalji nesreće na magistralnom putu Trebinje -Ljubinje | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Detalji nesreće na magistralnom putu Trebinje -Ljubinje

Izvor: Hercegovina press | Datum:21.08.2021.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja jutros su obavili uviđaj u mjestu Tulje, opština Trebinje, gdje su u saobraćajnoj nezgodi smrtno stradale osobe inicijala N.S. i M.K.

 

U trenutku nesreće lice čiji su inicijali M.K. nalazilo se na mjestu suvozača i preminulo je na licu mjesta, dok je lice N.S. koje je upravljalo automobilom „reno tvingo“, preminulo na putu do bolnice, navodi se u saopštenju.

Drugi učesnik u ovoj nesreći je vozilo marke „ Opel Vivaro“ , kojim je upravljao A.P. iz Trebinja, isti je prevezen u bolnicu u Trebinje i nije životno ugrožen.

Uviđaj su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog Tužilaštva obavili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje.

U saobraćajnoj nesreći u mjestu Tulje na magistralnom putu Trebinje – Ljubinje poginuli su muškarac iz Banjaluke i žena iz Brčkog, potvrđeno je u policji.





Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: