U Trebinju napadnut policajac | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

U Trebinju napadnut policajac

Izvor: Herceg TV | Datum:04.06.2016.

Policijski službenici Policijske stanice Trebinje su 03/04.06.2016. godine zajedno sa policijskim službenicima Jedinice za podršku Trebinje izveli operativno taktičku mjeru i radnju – raciju u ugostiteljskom objektu „Merlot“ koji se nalazi u ul. Obala Luke Vukalovića, Grad Trebinje.

Prilikom izvođenja navedene radnje lice inicijala M.M. (1985) nije postupilo u skladu sa zakonitim naređenjem policijskih službenika, zbog čega je pozvano u prostorije Jedinice za podršku Trebinje s ciljem dokumentovanja prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru. Navedeno lice je iz nepoznatih razloga nanijelo lakše tjelesne povrede policijskom službeniku, nakon čega je lišeno slobode, a uz konsultacije sa dežurnim tužiocem Okružnog tužilaštva u Trebinju biće preduzete sve potrebne mjere i radnje s ciljem dokumentovanja krivičnog djela „Napad na policijskog službenika u vršenju službene radnje“.

Naime, nakon niza nemilih događaja u Gradu Trebinju, Centar javne bezbjednosti Trebinje je počeo sa realizacijom pojačanih aktivnosti s ciljem povećanja subjektivnog osjećaja bezbjednosti građana.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: