CJB Trebinje: Ponovo fingirana saobraćajna nezgoda | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

CJB Trebinje: Ponovo fingirana saobraćajna nezgoda

Izvor: RADIO TREBINJE | Foto: RADIO TREBINJE | Datum:16.06.2016.

Trebinjska policija je dokumentovala i Okružnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Osiguranička prevara“ protiv osoba inicijala S.M. i S.P. iz Trebinja, saopšteno je iz CJB Trebinje.cjb trebinje

Oni su 25. maja 2015. Godine Policijskoj stanici za bezbjednost saobraćaja Trebinje prijavili saobraćajnu nezgodu u kojoj su učestvovala vozila marke „VW Golf“ i „Peugeot 206“.

Izvršenim vještačenjem utvrđeno je da se radi o fingiranoj saobraćajnoj nezgodi, te da se ona nije dogodila na opisani način.

U prošloj godini policija je dokumentovala sedam krivičnih djela u vezi sa fingiranjem saobraćajnih nezgoda, čiji je cilj naplata osiguranih suma novca, dok je u 2016. godini ovo prvi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu koji je dostavljen nadležnom tužilaštvu za navedeno krivično djelo.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: