Ubistvo načelnika kriminalističke policije u Prijedoru; Na terenu specijalne jedinice (FOTO/VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Ubistvo načelnika kriminalističke policije u Prijedoru; Na terenu specijalne jedinice (FOTO/VIDEO)

Izvor: RTRS | Datum:21.03.2022.

Radenko Bašić načelnik sektora kriminalističke policije, Policijske uprave Prijedor, ubijen je jutros iz vatrenog oružja, u prijedorskom naselju Pećani.

Slučaj je Policijskoj upravi Prijedor prijavljen u 06. 53 minute. Identitet napadača je i dalje nepoznat.

Kako saznajemo Bašić je ubijen kada je krenuo na posao.

Bašić je dužnost načelnika Sektora kriminalističke policije u Policijskoj upravi Prijedor preuzeo u oktobru 2020. godine.

Prema najnovijim informacijama na terenu su i pripadnici SAJ-a, Specijalne antiterorističke jedinice i Žandarmerije. Veliki broj policijskih službenika i dalje se nalazi na mjestu događaja.

Došao je i direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević. Uviđaj je u toku i dalje se vrše pojačane kontrole motornih vozila i legitimacija stanovništva u neposrednoj blizini mjesta gdje se desilo ubistvo policijskog službenika.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet i Policijske uprave Prijedor pod nadzorom Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala Republičkog tužilaštva preduzimaju mjere i radnje u okviru istrage "Teško ubistvo", a sve u cilju pronalaska izvršioca ovog krivičnog djela.

MUP Srpske apeluje na sve građane ako imaju bilo kakvu informaciju, po ovom pitanju, da se jave nadležnim organima.


 
 


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: