U Bileći lišen slobode Đorđe Radmilović | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

U Bileći lišen slobode Đorđe Radmilović

Izvor: CJB Trebinje | Foto: CJB Trebinje | Datum:14.10.2016.

Đorđe Radmilović iz Bileće koji se dovodi u vezu sa krivičnim djelom „Teško ubistvo“ nad Petrom Bajčetićem koje je počinjeno 20.09.2016. godine, lišen je slobode od strane policijskih službenika Centra javne bezbjednosti Trebinje u saradnji sa pripadnicima Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske. 

Radmilović je, uz dopunu izvještaja, predat Tužilaštvu Republike Srpske, posebnom odjeljenju za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminaliteta.

Podsjećamo, Uprava za organizovani i teški kriminalitet je ranije identifikovala dva lica i to Miljana Vujovića i Dragana Šarenca i protiv istih podnijela izvještaj Tužilaštvu Republike Srpske, posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminaliteta zbog osnova sumnje da su počinili KD „Teško ubistvo“ nad oštećenim Bajčetić Petrom iz Bileće.

Policija intezivno traga za Miljanom Vujevićem.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: