U Trebinju tri narušavanja javnog reda i mira | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

U Trebinju tri narušavanja javnog reda i mira

Izvor: Herceg TV | Foto: Ilustracije | Datum:01.11.2016.

Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, dana 31.10.2016. evidentirana su tri narušavanja javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela i saobraćajnih nezgoda.

Rezultat slika za cjb trebinje

Policijska stanica Berkovići je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala A.P. počinilo krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

Policijska stanica Bileća je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala V.T. počinilo krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.G. počinilo krivično djelo po Zakonu o električnoj energiji, na način što se nezakonito priključilo na energetsku mrežu.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: