Preminula Ivana Tramp, prva supruga Donalda Trampa | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Preminula Ivana Tramp, prva supruga Donalda Trampa

Izvor: rtrs | Datum:15.07.2022.

Nekadašnja supruga bivšeg predsjednika SAD Donalda Trampa Ivana preminula je danas u 74. godini, saopštila je njena porodica.

- Naša majka je bila nevjerovatna žena. Bila je silna u biznisu, atleta svjetske klase, zračila je ljepotom, a bila je i brižna majka i prijatelj - navela je porodica Tramp u saopštenju za "ABC njuz".

Navode da je bila borac, da je pobjegla od komunizma i prihvatila Ameriku.

- Učila je svoju djecu o hrabrosti, čvrstini, saosjećanju i odlučnosti. Nedostaće svojoj majci, njenoj djeci i unučićima - navela je porodica.

Rođena kao Ivana Zelničkova 1949. godine u Čehoslovačkoj, rodnu zemlju je napustila 1971. godine nakon udaje sa austrijskoj ski instruktora od kog se razvela godinu dana kasnije kada je dobila austrijsko državljanstvo.

Poslije toga se preselila u Kaliforniju, pa Njujork gdje je radila kao manekenka.

Donalda Trampa je upoznala 1976. godine, a par se vjenčao aprila naredne godine. Sa njim je dobila troje dece - Donalda Džuniora, Ivanku i Erika.

Razveli su se 1992. godine nakon afere koju je Tramp imao sa svojom budućom suprugom Marlom Mejpls.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: