CJB: Krivično djelo "Nezakonit lov" | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

CJB: Krivično djelo "Nezakonit lov"

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:07.11.2016.

Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, dana 06.11.2016. evidentirana su dva krivična djela i tri saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

Rezultat slika za cjb slike

Policijski službenici Policijske stanice Nevesinje su prilikom kontrole saobraćaja zaustavili i kontrolisali putnički automobil „Opel Corsa“, kojom prilikom su u prtljažniku pronašli tri ubijena divlja zeca i jedan far sa produžnim kablom.

U konsultaciji sa tužiocem Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, događaj je kvalifikovan kao krivično djelo „Nezakonit lov“ s obzirom da lica nisu imala odgovarajuću dokumentaciju. Riječ je o licima inicijala V.R. i A.P., oba lica su iz Federacije Bosne i Hercegovine, iz Opštine Čitluk.

U Gradu Trebinju, u mjestu Klobuk policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje su evidentirali krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“. Nakon dokumentovanja krivičnog djela, počinilac inicijala M.D. predaće se u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: