Suđenje Nemanji Iliću iz Bileće vraćeno na početak | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Suđenje Nemanji Iliću iz Bileće vraćeno na početak

Izvor: blic.rs | Foto: Ilustracije | Datum:14.11.2016.

Suđenje Bilećaninu Nemanji Iliću (32), optuženom za ubistvo Marka Bajovića (29) i pokušaj ubistva njegovog brata Miloša (31) biće vraćeno na početak.

sudski-cekic

Kako je saopšteno na zvaničnoj internet stranici Okružnog suda u Trebinju, nastavak suđenja je zakazan za petak, 18. novembar.

– S obzirom da će se nastavak suđenja držati pred drugim predsjednikom i izmijenjenim sastavom sudskog vijeća, glavni pretres će početi iznova i ponovo će se izvesti svi predloženi dokazi – stoji u obavještenju trebinjskog Okružnog suda. 
Suđenje Nemanji Iliću, osumnjičenom za ubistvo Marka Bajovića i pokušaj ubistva Miloša Bajovića, u Bileći, 14. jula 2015. godine, počelo je krajem decembra prošle godine, a do posljednjeg pretresa, održanog polovinom maja, javni tužilac je izveo sve svoje dokaze.

Ilić je u pritvoru od polovine jula prošle godine, a nekoliko mjeseci kasnije se izjasnio da nije kriv za ubistvo i pokušaj ubistva u Bileći.

Prema saznanjima „EuroBlica“ u posljednje vrijeme je otkazan jedan broj sudskih procesa, jer su trebinjski advokati obavijestili sudove da su obustavili branjenje klijenata po službenoj dužnosti, zbog neizmirenih obaveza prema njima.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: