Trebinje i Mostar tuguju za Nikolom, mladim fudbalerom koji je preminuo u 25. godini života | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Trebinje i Mostar tuguju za Nikolom, mladim fudbalerom koji je preminuo u 25. godini života

Izvor: Top. portal | Datum:21.10.2022.

Bivši fudbaler Leotara i Sutjeske Nikola Medan preminuo je juče u 25. godini života.

 

Medan je živio sa porodicom u Trebinju, a sahrana će se obaviti u Mostaru odakle su Nikolini korijeni. Sahrana je sutra na srpskom pravoslavnom groblju u Ortiješu u 16 časova.

 

Vijest o Nikolinoj smrti duboko je potresla sve Trebinjce i Mostarce jer se radilo o momku koga su svi voljeli. Na društvenim mrežama veliki broj Mostaraca i Trebinjaca oprašta se od njega sa dirljivim riječima.

 

 

Ovaj mladić prve fudbalske korake napravio je u FK Leotar Trebinje.

 

Vijest o njegovoj smrti objavili su na Facebook-u.

 

– Sve u klubu šokirala je vijest o iznenadnoj smrti našeg Nikole i trenutno teško nalazimo riječi. Prve nogometne korake napravio je u našoj školi i kroz mlađe kategorije istaknuo se brojnim golovima i nagradama za najboljeg strijelca i igrača. Za prvi tim našeg kluba u periodu od 2015. godine. do 2021. godine odigrao je 103 prvenstvene utakmice. Postigao je 22 gola, a u sezoni kada je naš klub osvojio posljednji trofej Kupa Republike Srpske, Nikola je bio najbolji strijelac. Naše misli i molitve su uz Nikoline roditelje i sestru, kao i njegove prijatelje i saigrače. Sahrana će se održati u subotu 22. Oktobar u 16 sati na pravoslavnom groblju u Ortiješu (Mostar). Počivaj u miru – napisali su na Facebooku-u.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: