Ponovljeno suđenje Nemanji Iliću | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Ponovljeno suđenje Nemanji Iliću

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:18.11.2016.

Pred Okružnom sudom u Trebinju počeo je ponovljeni postupak u suđenju Nemanji Iliću (32) iz Bileće koji je osumnjičen za ubistvo Marka Bajovića (29) i ranjavanje njegovog brata Miloša (31).

sudjenje-ilicu

Postupak je, nakon sedam glavnih pretresa od decembra prošle do maja ove godine, u kojima su izneseni svi dokazi optužbe, a pripremani su dokazi odbrane, vraćen na početak pošto je predsjednik sudskog vijeća u ovom postupku, Haris Hakalović prebačen u sud u Mostaru.

Formirano je novo sudsko vijeće, kojim predsjedava Duško Popić.

Na pretresnom ročištu nije postignuta saglasnost da se do sada izneseni dokazi optužbe prihvate u daljem postupku.

Ilića će na ponovljenom postupku braniti dva advokata, a advokata je angažovala i oštećena strana.

Na prvom ponovljenom glavnom pretesu svedočili su Ruža Bajović, majka ubijenog Marka i njegov brat Miloš koji je teško ranjen u pucnjavi 14. jula 2015. godine u Bileći, kao i još dva svjedoka koji su te noći bili na mjestu događaja.

Majka ubijanog Marka ponovo je upitala Nemanju Ilića zašto joj je ubio sina, dok je brat Marka Bajovića tvrdio da Marko nije poznavao osumnjičenog Ilića, a da je kobna noć bila treći njegov susret sa Ilićem.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: