CJB Trebinje: Otuđen putnički automobil | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

CJB Trebinje: Otuđen putnički automobil

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:25.11.2016.

Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, dana 24.11.2016. evidentirano je jedno krivično djelo. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.

Rezultat slika za ukraden automobil

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je sa parking prostora iznad jedne porodične kuće u Gradu Trebinju, otuđen putnički automobil marke „Volkswagen“, tip „Golf II“.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da su lica inicijala J.B. i N.A. počinili krivično djelo „Spriječavanje službenog lica u vršenju službene radnje“.

Policijska stanica Nevesinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala B.P. počinilo krivično djelo „Ucjena“.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: