Stradao trebinjski ronilac u Bilećkom jezeru | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Stradao trebinjski ronilac u Bilećkom jezeru

Izvor: radio Trebinje | Datum:30.11.2022.

Trebinjski ronilac Aleksandar Aco Vuković (52) smrtno je stradao juče poslijepodne, roneći u Bilećkom jezeru, kod brane „Grančarevo“, a nalaz obdukcije pokazuje da je do nesreće došlo usljed plućne embolije.

„Obdukciju je, po nalogu tužioca, obavio specijalista sudske medicine, dr Dražen Damjanjuk, koji je konstatovao da je u pitanju zadesna smrt usljed plućne embolije, do koje je došlo tokom ronjenja“, saopšteno je danas iz Okružnog javnog tužilaštva Trebinje.

Policijskoj upravi Trebinje juče je oko 13 časova i 30 minuta iz Službe hitne medicinske pomoći prijavljeno da je jedno lice smrtno stradalo tokom ronjenja kod brane „Grančarevo“. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, a uviđaj su obavili pripadnici Sektora kriminalističke policije.

Aleksandar Vuković, koji je dugogodišnji član Ronilačkog kluba „Posejdon“ biće sahranjen sutra, na gradskom groblju u Podgljivlju.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: