PU Trebinje: Prijetnje i fizički napad | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

PU Trebinje: Prijetnje i fizički napad

Izvor: Herceg TV | Datum:11.04.2023.

Na području Policijske uprave Trebinje, 10.04.2023. godine evidentirana su dva krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.


Policijskoj stanici Trebinje jedno lice je prijavilo da ga je lice inicijala S.M. fizički napalo i uputilo mu riječi prijetnje koje su kod prijavioca izavali
osjećaj ugroženosti za život i tijelo. Lice inicijala S.M. je lišeno slobode. U toku je dokumentovanje krivičnog djela Ugrožavanje sigurnosti iz člana 150. Krivičnog zakonika Republike Srpske.


Policijskoj stanici Trebinje jedno lice je prijavilo da mu je lice inicijala N.M. uputilo riječi prijetnje koje su kod prijavioca izavali osjećaj ugroženosti za život i tijelo. Lice inicijala S.M. je lišeno slobode. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela Ugrožavanje sigurnosti iz člana 150. Krivičnog zakonika Republike Srpske.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: