Pokušaj ubistva u Nevesinju | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Pokušaj ubistva u Nevesinju

Izvor: PU Trebinje | Datum:20.04.2023.

Policijski službenici Policijske stanice Nevesinje 19. aprila 2023. godine, evidentirali su krivična djela: „Ubistvo u pokušaju“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Naime, policijska stanica je primila prijavu da je lice inicijala M.K. iz Nevesinja iz vatrenog oružja pucalo na dva lica.

 

Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta su izašli policijski službenici koji su izvršili uviđaj kojom prilikom su izuzeli jedan komad vatrenog oružja i 30 čaura od metaka. Na licu mjesta je lišeno slobode lice inicijala M.K.  

U napadu nije bilo povrijeđenih lica.  

 

Okružno javno tužilaštvo u Trebinju događaj je kvalifikovalo kao krivično djelo Ubistvo iz člana 124. Krivičnog zakonika Republike Srpske u vezi sa članom 22. i krivično djelo Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija iz člana 361. Krivičnog zakonika Republike Srpske.  

 

 


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: