'Banjaluko očekuj masakr' - Identifikovan maloljetnik, otac saslušan | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

'Banjaluko očekuj masakr' - Identifikovan maloljetnik, otac saslušan

Izvor: ATV | Datum:10.05.2023.

Policija Republike Srpske identifikovala je lice koje je u komentaru na Jutjubu napisalo "Banja Luko očekuj masakr", a saslušan je i otac maloljetnika.

"Policijski službenici MUP-a Republike Srpske identifikovali su lice koje koristi kanal pod nazivom "Chad" na društvenoj mreži Youtube, a koje je ispod video objave koja se odnosi na nedavnu tragediju u osnovnoj školi u Beogradu, postavilo komentar koji glasi:"Banja Luko očekuj masakr", piše u saopštenju MUP-a.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac OJT Banjaluka koji je djelo kvalifikovao kao Ugrožavanje sigurnosti.

"Policijski službenici Odjeljenja za visokotehnološki kriminalitet Uprave kriminalističke policije MUP-a u PU Banjaluka su u svojstvu svjedoka na navedene okolnosti saslušali A.P. oca maloljetnog lica, te su od istog oduzeti predmeti izvršenja gore navedenog djela", stoji u saopštenju.


U vezi sa navedenim, OJT Banjaluka biće dostavljen izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srpske apeluje na roditelje da obrate pažnju na aktivnosti djece na internetu, posebno na njihove objave i komentare koji se odnose na nedavne tragične događaje u SRbiji, a koji mogu izazvati uznemirenost građana.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: