Deseta žrtva masakra u Beogradu: Djevojčica preminula nakon 12 dana borbe | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Deseta žrtva masakra u Beogradu: Djevojčica preminula nakon 12 dana borbe

Izvor: Trebinje live | Datum:15.05.2023.

Djevojčica A. A, koja je bila teško povrijeđena u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu, preminula je poslije 12 dana borbe za život.

Ona je 10. žrtva masakra koji je počinio trinaestogodišnji dječak 3. maja u ovoj školi, koji je ubio devetoro učenika i čuvara.

Nesrećna djevojčica umrla je u UDK "Tiršova", a imala je teške povrede glave. I pored nadljudskih napora ljekara, djevojčica je podlegla povredama.

Ministarstvo zdravlja je saopštilo da je povrijeđena učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" preminula.

Pacijentkinja koja je s teškim povredama glave opasnim po život zadobijenim prilikom pucnjave u OŠ „Vladislav Ribnikar“ bila zbrinuta u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, preminula je jutros i pored hitne hirurške intervencije i svih preduzetih mjera intenzivnog liječenja.

Ministar zdravlja Danica Grujičić, u svoje ime i u ime Ministarstva zdravlja, izjavljuje iskreno saučešće porodici nastradale devojčice.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: